kochen. Sie eignet sich perfekt als Begleitung zu Spargel, Fisch, Fleisch oder Gemüse. Gratinieren Sie Lachs, Steak oder Kartoffeln damit, versuchen Sie sich an Eggs Benedict oder Eggs Florentine, reichen Sie sie als Dip zu Ihrem Raclette oder Fondue, genießen Sie sie ganz einfach mit selbstgemachten frischen Pfannkuchen. Ob allein, zu zweit oder mit Freunden und Familie – die TRÜFFEL HOLLANDAISE ist im kleinen und großen Glas erhältlich. Sie ist der perfekte Begleiter für besondere Anlässe oder die Krönung eines gemütlichen Abends im kleinen Rahmen.
Rediscover the queen of sauces – our TRÜFFEL HOLLANDAISE! With a truffle content of 10%, this creation is a true delicacy and an indispensable part of a culinary savoir-vivre. Whether served warm or cold, it elegantly rounds off your dishes and provides a wonderful taste experience. The TRÜFFEL HOLLANDAISE, with its velvety consistency, combines an extravagant buttery note with the earthy-nutty aroma of truffle and balances this combination with a slight acidity. Warning: it has true addiction potential!
Our TRUFFLE HOLLANDAISE is not only seasonal but also an exquisite delight all year round. To unfold its full flavor, you can warm it up, but please do not boil it. It is perfect as an accompaniment to asparagus, fish, meat, or vegetables. Use it to gratinate salmon, steak, or potatoes, try it with Eggs Benedict or Eggs Florentine, serve it as a dip with your raclette or fondue, or simply enjoy it with homemade fresh pancakes. Whether alone, with a partner, or with friends and family – the TRUFFLE HOLLANDAISE is available in small and large jars. It is the perfect companion for special occasions or the culminating touch of a cozy evening in a small setting.